HAHAHAHAHA

Anagina är så himla rolig!

Kan inte sluta lyssna på dessa godbitar!


Hon vill va blind


Peter Pan - Jeremy Sumpter

Ett smile, några ord, och jag dog för dig

Som vanligt, när jag kollar på Peter Pan, blev jag alltid lite förälskad i Peter! Men det går ju inte att undgå, liksom hur söt är han inte? Och charmig! Jag kan inte mer än önska att det skulle vara jag istället för den där flickan på bilden här ovanför.. Åh, gud.

Merry X-Mas

Hoppas att ni har haft en underbar julafton! Själv fick jag alla julklappar jag önskade mig, men den finaste var helt klart att få umgås med mina nära och kära ♥

You've got that one thing

Förlåt för dålig uppdatering. Men som sagt har jag inte mått så bra. Men nu är det på bättringsvägen, tror jag. Ska försöka vara positiv, snart julafton ju! 4e advent idag, jag har slått in julklappar och lyssnat på julmusik dagen lång. Nu måste jag sova, ska upp om några få timmar igen! Kramis.


Hey There Delilah


Sunday Bloody Sunday

Söndag. Skrivit önskelista. Ätit söndagsmiddag hos farmor & farfar. Kollat 3 avsnitt Awkward. Druckit varm oboy för min spruckna hals. Försökt skingra tankarna från det negativa. Har inte gått så bra. Sova. Nu. Kram.

I can't help it

Förlåt mig för den usla uppdateringen här på bloggen! Men det har hänt en känslig sak i min omgivning så jag har inte haft orken eller tiden till att blogga. Plus att jag inte mår så bra själv, och då vill jag inte skriva deppiga inlägg till er osv. Därför lägger jag bloggen på hyllan tills jag mår lite bättre! Men jag kan försöka få in ett inlägg någon gång, men hoppas inte för mycket. Hoppas ni har det bra iallafall, kram på er sötnosar ♥

What If

Hej! Idag har jag haft fullt upp, därför har bloggen legat nere. Jag har praktiserat, kollat på konståknings-avslutning, cyklat lite varstans och träffat fina vänner. Och nu ska jag hoppa ner i sängen, men vi hörs mer imorgon! Jag lovar. Sov gott ♥ 

DET SKULLE INTE SITTA FEL MED DETTA JUST NU


Keenan Cahill

Haha, ärligt talat, han är så grymt cool! Liksom, vem vågar att bjuda på sig själv och dansa som en mupp framför flera miljoner människor? Inte jag iallafall! Checka!

En bra dag

I förmiddags gick det ett lyckorus i min kropp, hihi. Och vill ni veta varför? För att första snön kom hit!! Jag blev sjukt glad! ÄNTLIGEN JUL-KÄNSLA! Därför började jag skriva på min önskelista direkt när jag kom hem! På den stod det bl.a en parfym, en badrock och hörlurar. Vad önskar ni er i julklapp? Ge mig lite tips!

Picture This

Kan rekommendera den här filmen till er som älskar tjej-filmer! En riktig tjej-kvälls film skulle jag säga att det är! 4/5 stjärnor får den i betyg av mig ♥

2:a advent

Nu avslutar jag dagen med ett kapitel ur "Skamfläck" i min stora och mysiga säng. Hoppas ni har haft en bra andra advent!

Strawberry and whipped cream

Sitter just nu i badrocken med tända ljus och ansiktsmask och bara slappnar av. Ansiktsmasken som jag har rekommenderas starkt! Luktar gudomligt och gör huden ren och mjuk.

Ta tid för er själva ibland. Badda upp fotbad, hyr en bra film och köp hem glass, ta ett långt skumbad, kör lite yoga eller helt enkelt slappna bara av. Det behövs. Kram på er ♥

Beautiful


So damn cute

Kolla in 2an, 3an & 4an på youtube också!

Varför inte

Idag hade jag gärna gått klädd såhär! Tyvärr tillåter inte vädret det, men man kan ju alltid drömma!

Ibland är det skönt att bara vara hemma


Idag har jag och familjen unnat oss detta! Eller, ja, jag kanske har unnat mig mest godis då, hihi. ♥

I detta ruskiga vädret

Allt detta regnande får mig att drömma om sommaren, sol, värme och lite kläder på kroppen. Vakna upp på morgonen, äta frukost, packa badväskan och cykla iväg till närmaste sjö låter väldigt lockande! Samtidigt vill jag ha snö, pulka åkning och fotbad efter en lång dag i snön. Båda delar är så underbara! Men det ända jag kan göra i nuläget är att vänta på snön som förhoppningsvis ska komma ner från himlen formade som stjärnor snart..

Lördag

Idag är jag bara hemma och slappar och lyssnar på gamla godingar med Magnus Uggla! Har växt upp med hans musik, eftersom pappa har lyssnat på honom i hela sitt liv, men jag har faktiskt aldrig tröttnat på det! Senare ska jag och min kära familj ha taco-mys. Hoppas ni har en bra lördag!
Hans nya låt!

Can i be the one

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag, men har jag varit upptagen hela dagen! Måste faktiskt berätta en läskig sak som hände idag.. Jag och tre kompisar tog sällskap hem efter skolan och efter en bit skulle vi åka åt olika håll så vi tänkte säga hejdå till varandra. Så en av mina kompisar går fram till mig för att krama mig, men då kollar jag förbi hennes huvud eftersom jag hör värsta smällen.. Och precis när jag kollar så åker en bil in i en annan, jag hör glas åka i marken, bilen som blir påkörd åker över ett staket, sedan ett till och efter det nästan ner i en bäck!! Och jag och mina kompisar stog 5 meter ifrån krocken, så om vi hade varit typ 10 sekunder segare hem skulle jag kanske inte suttit här just nu! Sjukt läskigt! Men som tur var blev jag inte så skärrad och efter det gick vi hem till min kompis och bakade pepparkakor och kollade på 90210. Så nu vet ni vad jag har haft för mig idag!

Dagens inspiration

http://may-13th.tumblr.com/ -Älskar hennes outfits & bilder som hon lägger upp på sin tumbrl!

1 December

Idag ska jag plocka fram lite julpynt, sedan är det bara granen och framförallt snön som fattas! Då har vi äkta julkänsla ♥
Julen 2010

RSS 2.0